Pühade ajal osa teenuseid ei toimi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post
Eesti Post Foto: Urmas Luik

Kel vaja lähipäevil rahaülekandeid teha, peavad arvestama, et homsest esmaspäevani pankadevahelised euromaksed ei toimi.

Nimelt tähistatakse Euroopas 6.–9. aprillini ülestõusmispühi, mistõttu sel ajal on suletud üleeuroopaline arveldussüsteem TARGET2, andis teada Eesti Pank.

Ehkki Eestis on erinevalt suurest osast Euroopast esmaspäev tööpäev, ei toimi sellal siiski pankadevahelised ega rahvusvahelised arveldused. Küll saab esmaspäeval teha pangasiseseid makseid vastavalt konkreetse panga reeglitele.

Pankadevahelisi makseid saab homsest esmaspäevani algatada, kuid saajani jõuab makse alles teisipäeval, 10. aprillil, millest alates toimuvad kõik maksed tavapäraselt.

Homme ja pühapäeval on suletud Eesti Posti postiasutused. Täna võetakse kullertellimusi vastu kella 14ni, kullerid koguvad saadetisi kella 16ni ja neid viiakse maakondade kullerpunktides kätte kella 17ni. Homme kullersaadetisi ei koguta ja kohale ei toimetata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles