Pärnu koolinoored võistlesid Eesti parima minifirma tiitli nimel

Merle Rallmann
, ajakirjanik
Copy
Maksim Fedorovskiy, Polina Vedehhova ja Anet Ivanov minifirmast Poane pääsesid Pärnumaalt ainsana Junior Achievement Eesti korraldatud parima minifirma selgitava võistluse finaali.
Maksim Fedorovskiy, Polina Vedehhova ja Anet Ivanov minifirmast Poane pääsesid Pärnumaalt ainsana Junior Achievement Eesti korraldatud parima minifirma selgitava võistluse finaali. Foto: Kristi Suppi

Eile selgitati Tallinnas SEBi innovatsioonikeskuses kümnendat korda välja Eesti parimad minifirmad. Auväärset tiitlit püüdis üksteist 7.–9. klassi minifirmat üle Eesti, teiste seas Tammsaare kooli minifirma Poane Pärnust.

"Meile oli ootamatu juba finaali jõudmine, see on päris suur auhind. Oleme rahul ja tänulikud, et nii paljude firmade seast sinna saime. Kui finaali pääsemisest teada saime, hakkasime õpetajaga ette valmistama, kuidas esineme. Disainisime mitu tundi stendi ja tegime proovi. Lavaesinemisel polnud meil kindlat teksti, oli vaid plaan, kuna me ei tahtnud lugeda paberilt," jagas Ivanov esimesi muljeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles