Naaberküla vabatahtlikud pritsimehed päästsid tuntud puhkekeskuse halvimast

Pärnu Postimees
Copy
Tori vallas Randivälja külas Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskuse juures süttis laupäeva pärastlõunal kopplaadur.
Tori vallas Randivälja külas Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskuse juures süttis laupäeva pärastlõunal kopplaadur. Foto: Taali Vabatahtlik Päästekomando

Tori vallas Randivälja külas Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskuse juures põles laupäeva pärastlõunal ära kopplaadur.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja teatel süttis tõenäoliselt küttesüsteemi rikke tõttu põlema kopplaaduri mootor ja leegid ulatusid kabiinigi.

Puhkekeskuse töötajad asusid tuld käsikustutitega summutama, kuid leegid olid nii kõrged, et vajati päästjate abi. Kõige kiiremini jõudsid kohale mõne kilomeetri kauguselt startinud Taali vabatahtlikud päästjad. Ligemale 40 minutit kestnud kustutustööd aitasid lõpuni viia Pärnu ja Vändra päästekomando.

“Tänu Taali vabatahtlike päästjate kiirele reageerimisele ja professionaalsele tegutsemisele hoiti ära kõige hirmsamad stsenaariumid,” tunnustasid puhkekeskuse omanikud somes naaberküla meeste kiiret reageerimist. “See oli õnnelik õnnetus. Kõik on terved.”

Tori vallas Randivälja külas Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskuse juures süttis laupäeva pärastlõunal kopplaadur.
Tori vallas Randivälja külas Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskuse juures süttis laupäeva pärastlõunal kopplaadur. Foto: Taali vabatahtlik päästekomando

Klaara-Manni puhke- ja seminarikeskuse omanikud märkisid, et põlengu avastamise järel oli palju abi kodustest kustutitest.

“Need aitasid meid enne päästjate saabumist väga palju,” avaldasid nad puhke- ja seminarikeskuse Facebooki lehel. “Kontrollige kindlasti oma koduseid kustuteid! Kui ettevõtetes on meil nende kontrollimine seadusega kohustatud, siis kodudes kipume selle unustama.”

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles