Lõviklubi premeerib noori maailmaparandajaid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lions Club Pärnu Koidula otsib kandidaate, kellele anda noore maailmaparandaja preemia.

Pärnu laste ja noortega seotud heategevusele pühendatud lõviklubi annab tänavu välja kuni viis preemiat, mille saab Pärnu linna põhikooliastme õpilane või õpilaste grupp, kes peale tubli koolitöö on sel õppeaastal olnud ettevõtlik, ühiskondlikult aktiivne, märkav ja hooliv ja kelle tegutsemine on ajendatud mõtteviisist “Mina (meie) saan (saame) oma tegudega maailma paremaks muuta”. Tingimus on, et neil tegudel oleks nähtav tulemus.

Õpilaspreemiate kõrval annab klubi välja preemia põhikooliõpetajale-klassijuhatajale, kes oma tegevusega on enda klassi lastes arendanud hoolivust, initsiatiivikust ja ettevõtlikkust.

Kandidaate saab esitada 1. maini e-postiaadressil lckoidula@gmail.com või tavalise postiga aadressil Kuninga 25, Pärnu 80014.

Kandidaatide esitamise vorm on vaba, oluline on tehtut hästi kirjeld ada ja kandidatuuri põhjendada. Esitajad võivad olla Pärnu koolid, asutused, kodanikuühendused, kaasõpilased, lapsevanemad või muud linnakodanikud.

Noore maailmaparandaja preemiad antakse pidulikult üle 26. mail.

11 aastat tegutsenud Lions Club Pärnu Koidula on viimastel aastatel eri aktsioonidega kogutud rahaga toetanud Pärnu toimetulekukooli. Sel kevadel otsustasid klubi liikmed panustada osa heategevusmüükide tulust Pärnu noortele mõeldud preemiasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles