Video Pärnu jõest leiti uppunud mees

Copy

Esmaspäeval 10.30 paiku teatati häirekeskusele, et Pärnu linnas Kesklinna silla lähedal jões on vees näha inimest.


Pärnu päästekomando pinnaltpäästjad tõid jõe vasakkaldast ligikaudu 50 meetri kaugusel ulpinud inimese kesklinna kai äärde. Nad tõmbasid tumedates üleriietes mehe päästelauale ja katsid ta musta kotiga. 

Politsei- ja piirivalveameti laev Terje haakis päästelaua kahe Pärnumaa merepäästja ja uppunuga sleppi ja võttis kursi jõe paremkaldale Japsi sadamasse. Kaldal anti uppunu üle politseile.


Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Leeni Almosenile ja sihtasutuse Kadunud tegevjuhile Aare Rüütlile teadaolevalt Pärnumaal ükski inimene kadunud ei ole.

"Sündmusele reageerinud päästjad tõid veest välja surnud mehe. Tegemist oli 51aastase mehega, kes elas Pärnu linnas," rääkis Pärnu politseijaoskonna piirkonnapolitseinik Rain Reinson. Mehe kohta ei olnud politseile laekunud teadet tema kadumise kohta, kuid ta võis vees olla juba päevi. "Mehe surma põhjus ja surmaaeg tehakse kindlaks kohtuarstlikul lahangul," täpsustas Reinson. Politsei selgitab sündmuse asjaolusid, et otsustada menetluse alustamine.

Tänavu on Pärnumaal uppunud kaks inimest. 25. augusti hommikul tõi merepäästepatrull Pärnu jõest välja sama päeva varahommikul uppunud 33aastase mehe.

Tagasi üles