Kilingi-Nõmme klubi juhatab endine ajakirjanik

Copy
Annika Põltsami esimesed muljed Kilingi-Nõmme klubist on head, sest seal on hästi toimiv meeskond ja toimub palju üritusi.
Annika Põltsami esimesed muljed Kilingi-Nõmme klubist on head, sest seal on hästi toimiv meeskond ja toimub palju üritusi. Foto: Urmas Luik

Saarde valla keskset kultuuriasutust juhatab Annika Põltsam, kelle juured ulatuvad Jäärja külla Sossemetsa tallu ning kes enda sõnutsi on 30 aasta järel jõudnud koju tagasi.

Põltsam lõpetas 1994. aastal Kilingi-Nõmme keskkooli ja õppis Tartu ülikoolis eesti filoloogiat. Ta on töötanud Pärnu Postimehes ajakirjanikuna ja pälvinud üleriigilise tunnustuse päevajutuga "Eestlast tunneb käpikutest".

Kirjastaja ja koolitajana tuntud Põltsam on toimetanud raamatuid ning koostanud "Rõõmsa meele käsiraamatu". Kuus aastat juhatas ta endises Paikuse vallas, nüüdses Pärnu linnas, Seljametsa külas muuseumi ja rahvamaja.

Ajalehes Saarde Sõnumid märgib Põltsam, et tema esimesed muljed Kilingi-Nõmme klubist on head, sest siin on hästi toimiv meeskond ja toimub palju üritusi.

Ta lisas, et teeb üritusi koos kogukonnaga nii klubis kui ka Tali seltsimajas.

Kuus aastat juhatas Annika Põltsam Seljametsa külas muuseumi ja rahvamaja.
Kuus aastat juhatas Annika Põltsam Seljametsa külas muuseumi ja rahvamaja. Foto: Urmas Luik

Saarde vallavalitsus kuulutas Kilingi-Nõmme klubi juhataja ametikoha täitmise konkursi välja pärast seda, kui senine juhataja Kinne-Riin Parts asus 2. septembrist tööle Eesti rahvakultuuri keskuses Pärnumaa rahvakultuuri spetsialistina.

Tagasi üles