:format(webp)/nginx/o/2025/02/15/16655550t1hba9f.jpg)
Pärnus toitumisterapeudina tegutsev ja aastate eest vähi seljatanud Revo Türk avaldas kokaraamatu, mis eristub ülejäänutest, sest annab nõu, mida süüa, et terve püsida. Siinkirjutaja proovis ühe retsepti järele: kikerhernestega munaroa, millele annavad särtsu ingver ja paar Aasia maitseainet. Olgu öeldud, et kõik koostisosad on Pärnuski hõlpsalt kättesaadavad, paljudel isegi kodus olemas, ega ole kallid. Toit kukkus nii hea välja, et plaan toitu pildistada unus sootuks. "Miks ma pole varem selle peale tulnud, et tavalise omleti asemel kombineerida mune vürtside ja lisanditega?" mõlkus rooga süües mõttes.
Raamatust leiab munaroa mitmel moel. Muu hulgas Türgi munapudru retsepti, mille eest Revo Türk teenis tunamullu “MasterChefi” saates osaledes valge põlle ehk koha nende hulgas, kes hakkasid vaatajate silme all toidu valmistamises võistlema.