Taastusravikeskuse Estonia majandustulemused on paranenud

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taasturavikeskus Estonia.
Taasturavikeskus Estonia. Foto: Hille Rokk

Estonia müügitulu on võrreldes 2010. aastaga kasvanud ligi 135 000 euro võrra ehk 3 protsenti ning ettevõtte 2011. aasta kasum oli 237 334 eurot, kasvades võrreldes 2010. aastaga enam kui neli korda.

Mullu oli AS Taastusravikeskus Estonia müügitulu 4 460 000 eurot, aasta varem 4 326 000 eurot. Müügitulust moodustas 61 protsenti ravi- ja lõõgastusteenuste müük, 15 protsenti majutus ning 13 protsenti kauba müük. Seejuures kasvas kogu teenuste müük aastaga kokku 3 protsenti, 2010. aastal aga vähenes 1 prontsendi võrra. Ärikulusid hoiti võrreldes 2010. aastaga kokku ligikaudu 1,1 protsenti.

Vaatamata 2011. aasta alguses toimunud termide remondile, mis alandas oluliselt esimesel poolaastal prognoositud müügitulemusi, suudeti aktiivse müügi ja kulude kokkuhoiuga 2011. aastaks püstitatud eesmärgid saavutada, teatas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Linnavalitsuse teatel renoveeriti klientide paremaks teenindamiseks Estonia Pargi majas möödunud aasta alguses ligi veerand tubadest, toodete valikusse tuli uusi atraktiivseid tooteid ning müügi edendamiseks korraldati edukaid turunduskampaaniaid nii Eestis kui ka ettevõtte sihttururiikides Soomes, Lätis ja Venemaal.

2012. aastaks seatud eesmärkideks on tõsta keskmine täitumus 63,2 protsendini, parandada oluliselt ettevõtte positsiooni turul ja arendada järjepidevalt oma strateegilisi tugevusi.

Medical Spa Estonia on Pärnu vanim kuurortraviasutus, mis pakub teraapiaid ja hooldusi ning on tuntud nii Eestis kui mujal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles