Steineri aias toimub täika

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Täna on Pärnus Steineri aias gildi täika, kuhu huvilisi oodatakse kauplema puhaste ja korralike rõivaste ja muude esemetega.

Eraldi ala on neile, kel müügiks või niisama äraandmiseks pakkuda koju seisma jäänud käsitööga seonduvaid materjale, tarvikuid, kirjandust ja tööriistu.

Juba esmaspäeval saab hakata valmistuma järgmiseks ürituseks: koguda kodus seisma jäänud korralikud raamatud ja tuua need 18. maini Pärnu keskraamatukokku või Maarja-Magdaleena gildi.

Kõik teemade kaupa sorditud raamatud jõuavad 19. mail tasuta võtmiseks Steineri aeda, kus tuleb vanade raamatute laat. Kohal on raamatukogutöötajad, kes õpetavad raamatuid parandama. Samas esitletakse Pärnumaa sõnaseadjate ühist luulekogumikku “Sõnaga näkku”. Kohapeal seavad sõnu Contra, (:)kivisildnik, Papa, Kaupo Meiel, Tõnu Kann, Margit Peterson ja teised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles