Noor laulja Martti Laas sõidab Venemaale festivalile

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martti Laas sõidab Venemaale Pärnu sõruslinna Sotšisse laulufestivalile.
Martti Laas sõidab Venemaale Pärnu sõruslinna Sotšisse laulufestivalile. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Noor laulumees Martti Laas esindab Pärnut järgmisel nädalal Venemaal Sotšis rahvusvahelisel laulufestival "Sotchi Star".


Rahvusvaheline lauluvõistlus "Sochi Star" toimub teist aastat. Festival on vanuseklassile 6-14 aastat. Tegemist on suurejoonelise rahvusvahelise festivaliga, mida toetab Sotši linnavalitsus ja kuhu on peale eestlaste oodatud osalema mitme riigi esindajad.



Eelmisel aastal osales festivalil Pärnust Rael Rent, kes laulab Pärnu Kunstide majas ja tema õpetaja on Endla Murd. Koju naasti eripreemiaga parima vokaali eest.



Tänavusel festivalil osaleb Pärnust Toomas Volli õpilane Martti Laas, kes võitis Pärnu linna ja maakonna noorte solistide konkursil "Sügisulg 2008"

grand prix

'.



Et festivali korraldajad peavad oluliseks linnade esindajate kohalolu, esindab Sotšis Pärnu linna haridusosakonna juhataja Andrus Haugas, teatas Pärnu linnavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles