Jääpurikaõnnetus viis kohtupinki hoone haldaja

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne ringkonnaprokuratuur saatis kohtu alla mehe, kelle hallatava hoone küljest tunamullu talvel kukkunud jääpurikas surmas eaka pärnaka.

“Aadile on esitatud süüdistus selles, et olles maja heakorra ja hooldustööde eest vastutav, ei taganud ta hooldatava hoone katuse piisavalt kiiret puhastamist, mistõttu sai katuselt kukkunud jäätükiga pihta tänaval kõndinud eakas naine, kes vigastuste tõttu hiljem haiglas suri,” ütles Lääne ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.

Aadi sai süüdistuse karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest ja näeb kohtus süüdimõistmisel ette kuni kolmeaastase vangistuse.

Pärnu maakohus peab Aadi süüasjas eelistungi juuni alguses.

Raske õnnetus juhtus tunamullu 24. märtsil, kui Pärnus Uuel tänaval asuva maja katuselt alla kukkunud jää vigastas eakat naist. Kuigi naine viidi kiiresti edasi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse, ei suutnud meedikud tema elu päästa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles