Pärnu toetab munakarpide tootjat

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärnu linnavalitsus otsustas toetada nelja ettevõtet kokku 13 780 euroga, tõstmaks nende  ekspordivõimekust.

Ekspertkomisjon otsustas toetada 3000 euroga vanapaberist munakarpide tootjat osaühingut Traypro töötajate koolitamiseks ja konsultandi kaasamiseks, 4856 euroga akende ja uste tootjat OÜ Aknakoda PVC-akende ekspordiks Põhjamaadesse, 2500 euroga eksklusiivsete peakatete tootjat OÜ Idegran Investi messil "Pure London Fashion Trade Fair" osalemiseks ning 3434 euroga osaühingut B2H messi "NAB Show 2013" külastamiseks.

Taotluse esitas üheksa ettevõtet.

Ettevõtlustoetus on suunatud eksperdi kaasamiseks toote- ja teenusearenduse nõustamisel, toote- ja teenusearendusprojektide koostamiseks, eksperdi kaasamiseks tehnoloogiaalaseks nõustamiseks, ekspordiplaanide koostamiseks, turu- ja tasuvusuuringuteks, tööalasteks täienduskoolitusteks, koolitusvisiitideks, välismesside külastamiseks ja seal osalemiseks.

Toetussumma alammäär on 1000 eurot ja ülemmäär 5000 eurot ühe taotleja kohta kalendriaastas. Taotluse eelarves peab olema ära toodud omafinantseering, mille suurus on vähemalt 30% projekti kogumahust.

Uus taotlusvoor kuulutatakse välja järgmise aasta märtsis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles