Galerii: ratta kaotanud kaubik põhjustas liiklusõnnetuse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volkswageni väikebussilit sõidu ajal alt ära tulnud ratas veeres ette vastassuunas liikunud sõiduautole Ford ja lõhkus kokkupõrkel selle esiotsa.
Volkswageni väikebussilit sõidu ajal alt ära tulnud ratas veeres ette vastassuunas liikunud sõiduautole Ford ja lõhkus kokkupõrkel selle esiotsa. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eile õhtul juhtus Pärnus Riia maanteel liiklusõnnetus, kui kaubikult sõidu ajal irdunud ratas veeres ette vastassuunas liikunud sõiduautole ja lõhkus kokkupõrkel selle esiotsa. Inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Õnnetus juhtus kella 17.30 paiku, kui kesklinna poole liikunud Volkswageni väikebussilt tuli sõidu ajal lahti vasak esiratas, mis veeres vastassuunavööndisse ja paiskus seal ette sõiduautole Ford, lõhkudes kokkupõrkel selle parema esitiiva.

Pärnu Postimehe fotograafi Ants Liiguse jutu järgi ei osanud Volkswageni juht seletada, miks ta autol sõidu ajal ratas alt ära tuli.

Kuna inimesed õnnetuses kahju ei saanud, pöördusid kahjukannatajad kindlustuse poole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles