Hispaanias on odavam ööbida kui Pärnus

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaks inimest leiavad Hispaania hostelites odavama toa kui Pärnus, kus öö eest kahekohalises eraldi toas tuleb enamasti maksta üle 50 euro.

Hostelwordi andmetel võivad kaks inimest Marbellas eraldi toa leida 34, Barcelonas 35 ja Palma de Mallorcal 45 euroga ööpäevas. Need on kõige madalamad, kuid mere lähedal või vanalinnas asuvate hostelitubade hinnad.

Pärnu hostelitest pakub Hostelworld ainult Hommiku hostelit ja Karjamaa kämpingut. Neist esimeses maksab kahene tuba praegu 58 ning teises on kahel inimesel võimalik nelja inimese toas ööbida 50 euro eest.

Lätis Jurmalas leiavad kaks inimest kaheksa voodiga toas ööbimise 30 euro eest, Leedu kuurortlinna Palanga hosteleid Hostelworldis pole.

Pärnu hostelid on rahvusvahelistes broneerimissüsteemides halvasti esindatud ja kallid. Hostelbookersist leiab ainult Tallinna maanteel asuva Anette, kus kahene tuba maksab 50 eurot.

Kõige parema ülevaate Pärnu ööbimiskohtadest annab VisitParnu.com ja selle abil leitavate öömajade kodulehtede vaatamine. Linna soodsaim ööbimiskoht on ilmselt Staadioni hostel, kus kahene tuba maksab 32 eurot ööpäev.

Lõuna hostelis tuleb kahese toa eest tasuda 60 ja Aare hostelis 55 eurot. Aisa hotellis on kahene tuba 70, Emmis 74, Terve hostelis 75, Pärnu ja Strandi hotellis 93 ja Hansalinnas 119 eurot.

Ööpäev suvekorteris maksab 50–100 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles