“Meediamulli” finaali pääsevad Sütevaka, Koidula ja Audru

Grete Naaber
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viieliikmelises Audru keskkooli võiduvõistkonnas osalesid (vasakult)Irma Liiv, Triin Mäger, Mare Heinluht, Hendrik Joonas ja Martin Ojamaa.
Viieliikmelises Audru keskkooli võiduvõistkonnas osalesid (vasakult)Irma Liiv, Triin Mäger, Mare Heinluht, Hendrik Joonas ja Martin Ojamaa. Foto: Aira Peterson

Täna lõppes Pärnu Koidula gümnaasiumi saalis gümnaasiumiõpilastele mõeldud mälumängu “Meediamull” viimane, kolmas voor, kus katsusid oma meediateadmistes jõudu kümnendate klasside õpilased.



Võitjakooliks osutus Audru 17 punktiga, järgnesid Koidula ja Raeküla võrdse puntide arvuga – 14,5.



Audru vastas kõige kiiremini ka lisaküsimusele, mis nime kannab Endla värske esietendus.  Viieliikmelises võiduvõistkonnas osalesid Irma Liiv, Triin Mäger, Mare Heinluht, Hendrik Joonas ja Martin Ojamaa.



“Meediamulli” kõiki kolme vooru juhtis Koidula gümnaasiumi direktori asetäitja noorsootöö alal Aira Peterson. Sel aastal võistles seitse Pärnumaa kooli: Koidula, Ülejõe, Raeküla, Hansa, Sindi, Audru ja Sütevaka. Esimesena panid oma teadmised proovile abituriendid, siis üheteistkümnendate klasside õpilased.



“Finaalvõistlused on 3. aprillil Paides, kus Pärnumaa võistkonnad kohtuvad Järva- ja Viljandimaa parimatega. Pärnumaalt sõidavad finaali võistlema kolme vooru parimad: Sütevaka ja Koidula gümnaasiumi ning Audru keskkooli õppurid,” märkis Peterson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles