Põhjamaade infopäev avab uusi võimalusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjamaade ministrite nõukogu infopäeval tutvustatakse töökava, mille keskmes on avalik haldus, kultuurettevõtlus, kliima ja keskkond.
Põhjamaade ministrite nõukogu infopäeval tutvustatakse töökava, mille keskmes on avalik haldus, kultuurettevõtlus, kliima ja keskkond. Foto: Margus Ansu

Põhjamaade ministrite nõukogu infopäeval 9. märtsil tutvustavad nõunikud töökava, mille keskmes on avalik haldus, kultuur ja ettevõtlus, aga ka kliima ja keskkond.


Infotund algab tuleval esmaspäeval kell 12 Tartu ülikooli Pärnu kolledžis, järgneb näituse “Meie Põhjala” avamine Pärnumaa kutsehariduskeskuse Niidupargi õppehoones.



Teavet Põhjamaade ministrite nõukogu mobiilsusprogrammi kohta jagavad kultuurinõunik Eha Vain ja nõunik Grete Kodi. Nõunik Merle Kuusk selgitab Põhja- ja Baltimaade mittetulundusühingute toetusprogrammi sisu ja Madis Kanarbik kõneleb hariduskoostööprogrammist “Nordplus”.



Lähem info www.norden.ee. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles