Pärnu kriminaaltalitus otsib diislivaraste ohvreid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veoauto kütusepaak. Fotol pole sündmusega seost.
Veoauto kütusepaak. Fotol pole sündmusega seost. Foto: Margus Ansu

Lääne prefektuuri Pärnu kriminaaltalitus otsib inimesi, kellel viimasel ajal on varastatud diislikütust. Suure tõenäosusega võib tegemist olla kahjukannatajaga Häädemeeste piirkonnas, kuid välistatud ei ole ka Pärnu või kaugem piirkond.

Pärnumaal on viimasel kahel ööl tabatud kaks Läti numbrimärkidega sõidukit ning nendes olnud viis meest võivad olla seotud viimasel ajal toimunud vargustega. Täna öösel tabatud lätlaste saagiks oli seni teadmata kohast varastatud diislikütus, teatas Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Politsei palub jätkuvalt inimestelt tähelepanelikkust ning kohe politseid teavitada, kui näete kuskil kahtlaselt tegutsevaid inimesi. Eelkõige on palve, kui näete kahtlust äratavaid Läti numbrimärke kandvaid sõidukeid. Praegu on kahe sõiduki ja viie inimese tabamisega seotud sündmuste asjaolud selgitamisel.

Seniks aga palub politsei kiirelt teada anda neil inimestel, kel on lähiajal varastatud diislikütust telefonidel 444 6673 või 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles