Pärnu linnavalitsus ei soovita sillaleppest taganeda

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja-produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Planeeritava uue silla üks võimalik asukoht on Aia tänava pikendusel, üle jõe ulatuks sild Raba tänavale.
Planeeritava uue silla üks võimalik asukoht on Aia tänava pikendusel, üle jõe ulatuks sild Raba tänavale. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus ei soovita linnavolikogul sillakoridori kokkuleppest taganeda, ettepaneku 2007. aastal vastu võetud otsuse tühistamiseks tegi volikogule Isamaa ja Res Publica Liit (IRL).


“Pärnul on maa sundvõõrandamiseks Suur-Jõe tänava läbimurde ja Papiniidu ristmiku kogemus. Kui ristmikul asuv maja õnnestus linnavalitsusel ära osta, siis Suur-Jõe tänava läbimurde ees asuva maja võõrandamisest linn loobus, sest selle hind oli liiga kõrge,” rääkis abilinnapea Peeter Saunpere.



Linnapea Mart Viisitamm tõdes, et ta ei tea pretsedenti, kus linn oleks varasemast kokkuleppest taganenud. “Kas tahaksime, et mõni erainvestor tuleks ja varem sõlmitud kokkuleppest taganeks?” küsis ta.



Port Artur Grupi nõukogu esimehe Kaido Kruusoja sõnade järgi esitas IRL sillakoridori eelnõu pärast seda, kui ettevõte neile valimisteks raha ei andnud ja keeldus Raadio Pärnus kallutatud saadet tegemast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles