Pärnu otsib konkursiga raamatukogu ja Vene gümnaasiumi juhti

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu.
Pärnu keskraamatukogu. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus kuulutas välja avalikud konkursid keskraamatukogu ja Vene gümnaasiumi direktori leidmiseks.

Vene gümnaasiumi direktoriks pürgijatelt oodatakse konkursi tingimuste kohaselt kõrgharidust, pedagoogilise töö kogemust ja juhtimisstaaži. Muu hulgas peab uus koolijuht valdama eesti keelt vähemalt tasemel C1.

Raamatukogu juhiks kandideerijatel peab olema raamatukogunduse või infoteaduste kõrgharidus ja raamatukoguhoidja kutsekvalifikatsiooni neljas aste. Samuti oodatakse eelnevat töökogemust raamatukogunduse valdkonnas ja juhtimiskogemust.

Mõlemad konkursid kestavad 24. septembrini.

Pärnu keskraamatukogu jäi juhita suve hakul, kui 26 aastat selle direktor olnud Saima-Õie Andla lahkus omal soovil ametist.

Pärnu Vene gümnaasiumi direktori Vladimir Klevtsovi vallandas Pärnu linnavalitsus juuni lõpul, kui tuli ilmsiks, et mais toimunud bioloogia riigieksamil toimus gümnaasiumis pettus, mille tõttu jäi kool lõpetamata 18 õpilasel. Klevtsov oli eksamikomisjoni esimees.

Klevtsov on enda vallandamise kohtus vaidlustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles