Are vallavolikogu liikmed loobusid hüvitisest

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Are valla lipp.
Are valla lipp. Foto: Riigikantselei

Are vallavolikogu märtsiistungil arutati päevakorra esimese punktina eelarvekärpeid, ettekande teinud vallavanem Jaanus Männikule teatasid 13-liikmelise volikogu liikmed, et nad loobuvad aasta lõpuni hüvitistest.


Are vallavolikogu esimees, Rahvaliidu maakonnaühenduse juhatuse esimees Vilja Alamaa kinnitas, et volikogu liikmed loobusid üksmeelselt aasta lõpuni volikogu töö eest saadavast hüvitisest. Esialgu jäi kärpimata Alamaa enda hüvitis, eelarvekomisjon põhjendas seda tema kui sisulise töö tegija vastava tasu saamisega.



Männik ütles, et volikogu liikmete töö arvelt on kokkuhoid 70 000 krooni. Kärbe kahandas ligi 34 miljonist kroonist 1,26 miljonit. Männik täpsustas, et eelarves kajastub ka ligi 15 miljoni kroonine investeering valla objektidesse, milleks raha tuleb Euroopa Liidu programmidest.



Are vallavolikogu liige saab volikogu istungi ettevalmistamise, komisjoni töös ja istungil osalemise, sealhulgas kaugemalt kohalesõidu eest 350 krooni, komisjoni esimehed poole rohkem tasu istungi kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles