Pärnumaa sotsid väisasid Lääne-Virumaad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Klooster.
Epp Klooster. Foto: Urmas Luik

Nädalavahetusel külastasid Pärnumaa sotsiaaldemokraadid mõttekaaslasi Lääne-Virumaal.


SDE Pärnumaa piirkonna sekretäri Maret Põlluste ütlust mööda rääkisid riigikogu liige Indrek Saar, Rakvere abilinnapea Rannar Vassiljev, volikogu aseesimees Karl Mäesepp ja rahvastikuminister Urve Palo nõunik Kairit Pihlak vestlusringis, et Rakverel läheb Pärnuga võrreldes paremini, sest linna arengu nimel pingutab nii  koalitsioon kui opositsioon.



Vassiljev  tundis tõsist muret Pärnu ebaperemeheliku valitsemismaneeri üle, mis on viinud suvepealinna väga keerulisse olukorda.



Pärnumaa piirkonna juhi Epp Kloostri sõnul teevad sotsid kõik selleks, et takistada vaesuse, ebavõrdsuse ja eelametõrjutuse suurenemist.



Sotsiaaldemokraadid on Kloostri väitel veendunud, et ebaseaduslikult suureks paisunud linna laenukoormuse vähendamine ja linnale jõukohasemaks muutmine taastab linnarahva usalduse linnajuhtide vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles