Läheneb tulu- ja sotsiaalmaksu tasumise tähtaeg

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval on tulu- ja sotsiaalmaksu juurdemaksmise tähtaeg maksumaksjatel, kes 2011. aastal olid registreeritud füüsilisest isikust ettevõtja ehk FIEna. Samuti on tulumaksu juurdemaksmise tähtaeg neil, kes läinud aastal said kasu vara võõrandamisest.

2011. aasta tuludeklaratsioonide põhjal on üle 9100 inimesel kohustus tasuda 1. oktoobriks lisatulumaksu kokku üle 20 miljoni euro. Seda on kuus miljonit eurot rohkem kui aasta tagasi ja üle kümne miljoni euro rohkem kui kahe aasta eest. 10 195 FIE-l tuleb maksta ettevõtlustulult arvestatud sotsiaalmaksu kokku 7,7 miljonit eurot.

Maksu- ja tolliamet saatis välja maksuteated kõigile, kes 1. oktoobriks peavad juurdemaksu tasuma.

 Inimesed, kes ei ole maksuteadet mingil põhjusel kätte saanud või on selle kaotanud, saavad sellega tutvuda e-maksuametis/e-tollis oma 2011. aasta tuludeklaratsiooni infolehel või elukohajärgse maksu- ja tollikeskuse klienditeeninduses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles