"Säärase mulgi" lisaetendus müüdi päevaga välja

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teater
Endla teater Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eile ennelõunal kuulutas Endla teater välja suvelavastuse "Säärane mulk" lisaetenduse.

"Tänu suurele publikuhuvile antakse Endla suvelavastusega "Säärane mulk ehk Sada vakka tangusoola" lisaetendus, mis toimub 31. augustil," teatas teatri kommunikatsioonijuht.

Juba täna on Piletilevi keskkonna andmetel lisaetendus välja müüdud. Neil, kes pileti ostmisega viivitasid, jääb suvelavastus nägemata, sest esialgu kavas olnud etendusele olid piletid juba varem välja müüdud.

Praeguseks on "Säärast mulki" etendatud kuuel korral. Juulis ja augustis tuleb koos lisaetendusega näitemäng ettekandmisele veel kümnel korral.

Lydia Koidula kirjutatud Eesti esimest algupärast näitemängu "Säärane mulk ehk Sada vakka tangusoola" mängitakse Pärnus Koidula muuseumi aias. Koidula teatrile omaselt on kõigis rollides mehed ja lavale astuvad Endla teatri näitlejad Ago Anderson, Lauri Mäesepp, Sander Rebane, Meelis Rämmeld, Indrek Taalmaa ning külalistena Tõnu Oja Eesti draamateatrist ja Feliks Kark. Peale selle tulevda püünele tantsijad ja muusikud. Õpetliku lustimängu lavastaja on Kaili Viidas, kunstnik Arthur Arula, dramaturg Ott Kilusk, valguskunstnik Margus Vaigur, muusikajuht Ado Kirsi ja liikumisjuht Kardo Ojassalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles