Jõulurahvas avas südalinna jõuluturu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Laupäeval võis Pärnu kesklinnas Martensi väljakul silmata suurel hulgal jõuluvanasid ja -memmesid koos päkapikkudega, kes teel jõuluvanade konverentsile avasid Pärnu südalinnas jõuluturu.

Vaatamata viledale tuulele, lustisid Port Arturi ja Pärnu Keskuse koostöös avanenud turul koos punakuubedega nii linnarahvas kui külalised. Kuuldavasti oli mõnigi kaugem turuline võtnud ette tee Pärnusse ekstra jõulutaatide ja -memmede pärast.

Musikaalne jõuluseltskond lõi platsil meeleolu pillimänguga ja nooremad neist võtsid tantsusammud üles.

Toredatesse päkapikumajadesse varjunud kaupmehed pakuvad jõuluturul müügiks käsitööd, talukaupa, jõulukingitusi või külmapeletuseks sooja jooki. Lapsed saavad oma jõulusoovid postitada jõuluvana postkontoris ja loomasõbrad tutvust teha platsil kepsutavate kitsedega. Turult leiab sobiva jõulukuusegi.

Südalinna jõuluturg jääb avatuks pühapäevani ja iga päev võib sealsel laval vaadata esinejaid. Nädala sees toimetatakse jõululaval pärast tööpäeva lõppu ja nädalavahetusel päevasel ajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles