Haigla saab annetajate abiga patsiendi jälgimise monitori

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai Selveri juhataja Kea Randmaa (paremalt) anndis täna Pärnu haigla naiste- ja lastekliiniku lasteosakonna juhatajale Ilona Linnule kogutud summa üle.
Mai Selveri juhataja Kea Randmaa (paremalt) anndis täna Pärnu haigla naiste- ja lastekliiniku lasteosakonna juhatajale Ilona Linnule kogutud summa üle. Foto: Erakogu

Heategevusprojektiga “Koos on kergem” korjasid Pärnu Selverid kohaliku haigla laste- ja sünnitusosakonnale tuhat eurot enam kui mullu.

Pärnu haigla plaanib kogutud 4497 eurot kasutada lasteosakonda patsiendi jälgimise monitori soetamisel. Tegu on seadmega, mis jälgib inimese elutähtsaid funktsioone, selliseid monitore on lasteosakonnas praegu vaid üks.

Annetussumma katab aparaadi maksumusest poole.

Selveri avalike suhete juht Annika Vilu ütles, et seekordse, juba kümnendat korda toimunud “Koos on kergem” projekti ajal kasvas eelkõige ostude arv, samuti partnerite panus ja šokolaadimüük. Annetuskastidesse jäeti raha mõnevõrra vähem kui eelnevail aastail.

Pärnu Selverites lõikes olid summad tasavägised, teistest pisut enam koguti raha Mai Selveris.

Pärnu haigla kommunikatsioonijuhi Eda Amuri sõnade kohaselt on laste- ja sünnitusosakond varasematel aastatel soetanud annetajate abiga bilirubiini mõõtja, soojenduslambi, valgusravi lambi ja imiku soojendusmadratsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles