Eesti juhtivad turismifirmad kogunevad Pärnus

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammende Villa.
Ammende Villa. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnus Ammende villas tuleb 8. mail kokku Eesti turismifirmade liidu (ETFL) kevadvolikogu, Pärnust kuuluvad liitu Reiser, Albion Reisid ja Tartu ülikooli Pärnu kolledž. 


Kevadise volikogu päevakorras on nii info “Tourest 2009” tulemustest kui arutletakse “Tourest 2010” teemade üle, käsitlemist leiavad kavandatavad muudatused turismiseaduses ja organisatsioonilised küsimused, teavitas Eesti turismifirmade liidu tegevjuht Kersti Kont. Külalistena esinevad Tallinna lennujaama juhatuse esimees Rein Loik ja Estonian Airi president Andrus Aljas.



Eesti turismifirmade liit on turismiga tegelevate tööandjate vabatahtlik ühendus, mis tegutseb liidu liikmete tahte ja huvide kohaselt. ETFL loodi 4. aprillil 1990 ja see ühendab praegu 47 põhiliiget – reisibürood ja reisikorraldajat, samuti 25 kaasliiget, kelleks on lennu- ja laevafirmad, õppeasutused, hotellid jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles