Jõekalda elamurajooni arendaja võib pankrotistuda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse vallas Silla külas asuva Jõekalda uuselamurajooni 48 kinnistut lähevad enampakkumisele.
Paikuse vallas Silla külas asuva Jõekalda uuselamurajooni 48 kinnistut lähevad enampakkumisele. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Viru maakohus algatas Pärnumaal Jõekalda elamuarenduspiirkonda rajanud OÜ Jõekalda Elamurajooni pankrotimenetluse.


Pankrotiavalduse läbivaatamine toimub 19. mail Narvas, selgub Ametlikest Teadaannetest.



Osaühingute Citymarket ja Baltic Real Estate Investment Centre kaudu kinnisvaraarendaja Sven Uusjärvele kuuluva Jõekalda Elamurajooni põhitegevus oli Pärnumaal Paikuse vallas Silla külas 75 kinnistuga Jõekalda elamurajooni rajamine.



2007. aastal oli ettevõtte müügitulu 847 000 krooni, olles kinnisvaraturu muutuste tõttu aastaga vähenenud ligi neli korda. Firma oli 462 000 krooniga kahjumis.



Töötajaid Jõekalda Elamurajoonil firma majandusaasta aruande kohaselt ei ole, vajadusel teeb projektijuhtimist koostöölepingu alusel Breic Holding OÜ.



Eelmisel nädalal kuulutas Pärnu kohtutäitur Rannar Liitmaa välja ühisenampakkumise Jõekalda rajooni 48 kinnistu müügiks.



Enampakkumisel on kinnistute alghind 8,8 miljonit krooni, ühisenampakkumise nurjumisel lähevad kinnistud eraldi enampakkumisele.



Enampakkumine toimub 22. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles