Selveri iseteenindus laieneb Suurejõe ja Ülejõe kauplustesse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SelveEkspress on teenus, mis võimaldab kaupluses iseseisvalt lugeda arvele kaupade hinnad ja maksta.
SelveEkspress on teenus, mis võimaldab kaupluses iseseisvalt lugeda arvele kaupade hinnad ja maksta. Foto: Toomas Huik / Postimees

Mitmes Tallinna Selveri kaupluses kasutusel olev iseostlemise ostutehnoloogia nimega SelveEkspress laieneb aprillis Pärnu Selveritesse.

„SelveEkspress on ennast Tallinna kauplustes õigustanud, seega otsustasime teistessegi linnadesse liikuda,“ selgitas Selveri keti juht Andres Heinver. „Klient võidab nii ajas kui mugavuses, sest ära jääb terve hulk poes tavapäraseid liigutusi – kauba korvi panemine, selle korvist uuesti väljavõtmine ja ostulindile tõstmine ning kassas ootamine,“ rääkis Heinver ajavõidust. „Selvepulti kasutades saab panna kauba kohe müügisaalis ostukotti. Ajasääst on paljude meie klientide jaoks hindamatu väärtusega,“ lisas ta.

SelveEkspress on innovaatiline lahendus, mida kasutades saab inimene ise ostukotti laotud kauba skaneerida ja enne poest väljumist valida, kas tasuda nende eest makseterminali juures või kassas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles