Pärnus muutub ajutiselt öörahu aeg

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustis on lühem öörahu "Augustiunetuse" festivali ajal. Foto on illustreeriv.
Augustis on lühem öörahu "Augustiunetuse" festivali ajal. Foto on illustreeriv. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus otsustas lühendada eeloleva suve neljal nädalavahetusel öörahu aega.

Öörahu aja lühendamise ettepanek tuli suviste meelelahutusürituste korraldajatelt ja hõlmab aega neljal nädalavahetusel ajavahemikus 1. maist kuni 31. augustini.

Öörahu aja muutmisel on arvestatud Pärnu linnas toimuvate suviste meelelahutussündmustega, mille kestus võib ulatuda üle südaöö.

Linnavalitsus otsustas muuta ajutiselt öörahu aega ja kehtestada selleks 11. mail 0–7 seoses ilutulestiku korraldamisega Port Artur 2 katusel, 7. juulil 2–6 seoses Aloha suvehooaja avamisega rannas, 28. juulil 2–6 seoses rannas toimuva Monster Music Festivaliga ja 11. augustil 2–6 seoses rannapiirkonnas toimuva kaunite kunstide ööga „Augustiunetus“. Öörahu aeg on lühendatud sündmuse toimumise asukohas ja sellega piirneval alal.

Pärnu linnavolikogu kehtestatud avaliku korra eeskirja järgi on öörahu linnas talvisel ajal, 1. septembrist kuni 31. maini 23–7 ja suvisel ajal, 1. juunist kuni 31. augustini 0–6.

Öörahu aega lühendati ka möödunud aasta suve neljal nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles