Appi, Pärnu kultuurielu sureb välja!

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu logo.
Pärnu logo. Foto: Ants Liigus

Pärnu suvise kultuurielu kängumise pärast südant valutav linnavolikogu reformierakondlasest esimees Ahti Kõo on meediakanalites tõstatanud küsimuse: kes on süüdi selles, et Pärnus enam suurt midagi ei toimu.


Kõol on sellele küsimusele vastuski olemas. Laupäevase Pärnu Postimehe arvamusküljel ilmunud artiklis “Kui suve ei tulegi …” süüdistas ta keskerakondlasest Mart Viisitamme juhitud linnavalitsust loiduses, selmet korraldada (suve)üritusi ja tegijaid siin hoida. Samal teemal võttis ta esmaspäeval sõna Eesti Rahvusringhäälingu teleuudistes.



Eile aga kasutas Kõo Vikerraadio eetrit selleks, et kritiseerida linnavalitsust peagi rannas valmivate paviljonide pärast. Õigemini selle pärast, et linnavalitsus lubas ärimees Rein Kilgil paviljonide ehitamisega karistamatult pikki aastaid viivitada, tekitades nii Pärnu rannale kui kuurortlinna keskusele kahju.



“Olen valmis kas või appi karjuma, et kuuldaks: niisugused üritused nagu rannahooaja avamine, suve avamine, suvepealinna tiitli vastuvõtmine ja kõik muu suvepäikese ning sooja mereveega seonduv peaks olema Pärnus korraldatud võimalikult suurelt, hästireklaamitult ja atraktiivselt. Tänavugi saaks teha rohkem kui seni kavandatud,” selgitas Kõo oma motiive.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles