Otsijatele tuleb külla Alar Tamming

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Tamming.
Alar Tamming. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Täna kell 19 kohtub Pärnu Otsijate klubi hotellis Strand psühholoog Alar Tamminguga.


Õhtu teema on „Millistest isiksuse osadest koosneb inimene?”. Tamming on AS Tavidi omanik. Viimastel aastatel on ta keskendunud psühholoogiale ja uurinud isiksuse arengu teooriaid. Tema huvialad on isiksuse struktuur ja elukestev areng ning teadvuse seisundid ja nende rakendamine.



Tamming on põhjalikult uurinud ajulainete treeningmeetodit. Ta on juhtinud mitmesuguseid koolitusi nii majanduse kui psühholoogia teemadel. Tamming on Eesti Jungi seltsi liige ja Eesti transpersonaalse assotsiatsiooni asepresident.



“Üks levinumaid vigu on kollektiivne mõtlemine. Inimeste mõtlemine pole paljuski iseseisev, vaid tingitud ühiskonnas levinud hoiakutest ja mõttemallidest. Tuleb proovida vabastada end kollektiivsetest mõttemustritest ja hakata usaldama oma tarkust. Ükskõik mis ajaloolises situatsioonis on kõige kasulikum olla teadlik sellest, mis võib juhtuda, ja vastavalt valmistuda,” tutvustab Tamming tänast teemat.



Õhtu osalustasu on 100 krooni. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles