Kolledžis kaubeldakse kasutatud asjadega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži hoone.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži hoone. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Osaühing Vaas&Vaas ja Tartu ülikooli Pärnu kolledž korraldavad laupäeval kolledžis suurpuhastusturu, kus linlastel on võimalik osta, müüa ja vahetada endale tarbetuks muutunud esemeid.


Pärnu kolledži turundusspetsialisti Birgit Tuulemäe sõnutsi on turule registreerunud rohkem kui 50 inimest, kes kauplevad kasutatud, kuid puhaste ja korralike toodetega. Valikust leiab nii plaate, rõivaid kui muud. Pärnu kolledži töötajad küpsetavad vana vahvlirauaga vahvleid.



Samal ajal toimuvad töötoad, kus õpetatakse eri materjalidest ehete valmistamist, vana mööbli restaureerimist, rõivaste põnevamaks muutmist, puidule maalimist ning muudki põnevat. On avatud lastenurk, kus mudilased saavad meisterdada.



Üritusel keerutavad plaate “Frens Kissi” DJd, Gabriele moekool toob kohale noored moekunstnikud, kes näitavad taaskasutatud materjalidest valmistatud rõivaid. Turul kogutakse Pärnu kodutute loomade varjupaigale kõvast materjalist mänguasju, tekke ja patju.



Ürituse lõpupidu toimub kohvikus Frens, kuhu kauplejad pääsevad tasuta.



Tasuta on laupäeval 11-17 kolledži hoovil toimuv ürituski. Laadale registreerumine on avatud reedel kella 17ni, lisainfot leiab internetiaadressilt

www.vaasvaas.ee

. Et suurpuhastusturg on heategevuslik üritus, ei oodata sinna ettevõtjaid, vaid tavakodanikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles