Tohutu huvi muutis elevandiliu ohtlikuks

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile seisis liivaga täidetud londiesisega elevant üksi keset lainevahtu, aga kui sajad lapsed taas ta turjal lustima hakkavad, kaob pehme liivakiht õige pea ja alt paljastuvad teravad kivid.
Eile seisis liivaga täidetud londiesisega elevant üksi keset lainevahtu, aga kui sajad lapsed taas ta turjal lustima hakkavad, kaob pehme liivakiht õige pea ja alt paljastuvad teravad kivid. Foto: Urmas Luik

Kümmekonna päeva eest Pärnu rannas avatud kuurordielevant oli juba nädal hiljem ohulintidega piiratud ja peagi viiakse atraktsioon väikelastele kohati suisa eluohtlikuks muutunud paigast eemale.

Pärnu Postimehele kirjeldas üks naine, kuidas ta oma kuueaastase tütrega reedel elevandilt liugu laskmas käis.

“Ümberringi oli põlvini vesi ja mul ei tulnud pähegi nii suurt last liuraja otsas kätele püüdma hakata. Laps ronis elevandile, lasi istuli alla ja kadus üle pea vee alla. Kui peanupp nähtavale ilmus, karjusin: “Tõuse püsti, ära istu!” Aga laps seisiski. Jahmatusega avastasin teda veest välja tõmmates, et londi juures oli sügav auk,” rääkis ema. “Kodus mõõtsin enda peal, et auk oli vähemalt 90sentimeetrine. Kuna laps nuttis hirmust ja taevasse olid kogunenud äikesepilved, läksime minema, kuid süda ei andnud rahu. Esmaspäeval läksin üksi taas elevandi juurde ja mõõtsin enda peal, siis oli londi lõpus vee sügavuseks 116 sentimeetrit.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles