Kahe silla jooks muudab nädalavahetusel Pärnu kesklinnas liikluskorraldust

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Seoses nädalavahetusel toimuva Jüri Jaansoni kahe silla jooksu ja sellega seotud üritustega on Pärnu kesklinnas laupäeval ja pühapäeval muudatusi liikluskorralduses.

Laupäeval, 31. augustil on seoses kahe silla lastejooksude ja Pärnumaa rahvaspordituru toimumisega kella 7–15 suletud Ringi tänava lõik Port Artur 2 kaubanduskeskuse juures ning puudub ligipääs Pikalt tänavalt Laiale tänavale. Samal ajal on tagatud ligipääs Europarki opereeritavasse parklasse. Suletud on Põhja tänav Pärnu kontserdimaja juurest kuni Ringi tänavani.

Laupäeval kella 15st kuni pühapäeval kella 17ni on liikluskorraldus muudetud Endla teatri, Vaasa pargi ja Vana silla piirkonnas. Suletud on Vee tänava lõik alates Pikast tänavast kuni Kesklinna sillani (bussipeatuse eest). Samuti on liikluseks kinni Endla teatri esine teelõik. Ümber on võimalik sõita Endla teatri tagant. Seoses sellega on muudetud kahesuunaliseks Vee tänava lõik Pika ja Rüütli tänava vahel ja Akadeemia tänav kuni sillani. Lai tänav on suletud kontserdimaja ja Kesklinna silla vahelisel lõigul.

Seoses kahe silla jooksu, retke ja ratastoolisõidu stardiga 1. septembril on ajavahemikus kella 11.50–12.15 suletud Vana sild.

Vee tänava bussipeatused paiknevad ajutiselt Endla teatri kõrval Akadeemia tänaval.

Spordisündmuse korraldajad soovitavad pärnakail võistluskeskusse tulla rattaga. Korraldus tagab Vaasa pargi võistluskeskuses tasuta valvega jalgrattaparkla toimimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles