Pärnu linn otsib taas parimaid teenindusettevõtteid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus tunnustab tänavugi meeldejäävaid positiivseid elamusi pakkuvaid toitlustus- ja teenindusettevõtteid „Kuldse oaasi“ tiitliga. Parimate väljaselgitamiseks oodatakse linnaelanike ja -külastajate arvamusi.

Alates 1997. aastast on Pärnu linnavalitsus korraldanud konkurssi „Kuldne Oaas“, eesmärgiga tunnustada ettevõtteid, kus pakutakse nii kohalikele kui linnakülalistele toredaid ja meeldejäävaid elamusi. „Mõte kõrvutada erinevaid toitlustuskohti, teenindusasutusi ja kultuurisündmusi sai inspiratsiooni suvepealinna tiitlist ja vajadusest väärtustada teenindajaid,“ ütles Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Kirsi Altjõe.

„Kuldne oaas 2013“ auhinnad antakse välja kuues kategoorias: parim toitlustuskoht, parim tee või kohvi nautimise koht, lastesõbralik teenindaja, meeldejäävaim kultuurisündmus, parim spordisündmus ning parim meelahutus- või vaba aja veetmise koht.

Parimad selgitatakse välja Pärnu linnaelanike ja külaliste arvamusavalduste põhjal. Täpsema info leiab linna kodulehelt. Kandidaatide esitamise lõpptähtaeg on 23. september.

Auhinnad antakse üle ettevõtlusnädala raames, mis käesoleval aastal leiab aset 7.–13. oktoobrini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles