Ilmumise lõpetanud lehe tellijad ootavad raha

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesti Dnja mitme aasta tagune number.
Vesti Dnja mitme aasta tagune number. Foto: Mihkel Maripuu

Pärnus Pikal tänaval elav pensionär Vera Sinetskaja rääkis, et tal on ligemale 700 krooni eest kogu aastaks tellitud ajaleht Vesti Dnja, paraku lõpetas leht aprillis ilmumise ja tänini pole naine tellimisraha tagasi saanud.


Sama murega, et uurimistele-helistamistele vaatamata ei õnnestu välja selgitada, kuidas tellimisraha tagasi saada, on suvekuudel Pärnu Postimehe toimetusest abi otsinud teisigi tolle üle-eestilise venekeelse ajalehe tellinud pärnakaid.



Vesti Dnjad andis välja Elmar Sepa juhitud Jüri Vilmsi Sihtkapital (annab välja Kesknädalatki). Mõni aeg pärast seda, kui kaitsepolitsei oli ajalehe ruumid pistisekahtlustuse tõttu läbi otsinud, sulges juhtkond ajalehe majanduslike raskuste tõttu.



Nüüdseks on välja kuulutatud Jüri Vilmsi Sihtkapitali pankrot ja kes soovib haarata õlekõrrest, et oma raha tagasi saada, peab pöörduma avaldusega pankrotihaldur Sirje Taeli poole. Selleks tuleks saata avaldus aadressil Uus 11-33, Tartu 50603. Pankrotihalduriga saab ühendust ka telefonil 740 7610 ja 5650 3342 või meilitsi sirje.tael@mail.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles