“Aasta naine 2009” selgub Pärnus

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsioon andis tiitli "Aasta naine 2008" üle Kauksi Üllele.
Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsioon andis tiitli "Aasta naine 2008" üle Kauksi Üllele. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tänavune aasta naine kuulutatakse esimest korda välja Pärnus, tseremoonia toimub 7. novembril Pärnu keskraamatukogu vaibasaalis.


Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsiooni Pärnu klubi liige Anni Sibrik ütles Raadio Pärnule, et varem on aasta naise tiitel üle antud Tallinna raekojas, kuid sel aastal kolib üritus Pärnusse. "Usutavasti on Pärnu naised riigi ühed tublimad," põhjendas Sibrik, miks Eesti linnadest just Pärnu valiti.

Järgmisel nädalal saavad Ammende villas kokku läbi aegade Pärnus aasta mehe ja aasta naise tiitli pälvinud inimesed, et ühiselt mõelda, kuidas panustada novembrikuus toimuvasse suurüritusse.

Eesti ettevõtlike naiste assotsiatsioon tegutseb aastast 1992 ja ühendab Eesti klubide rohkem kui 200 naist. Eesti assotsiatsioon kuulub rahvusvahelisse äri- ja ametinaiste organisatsiooni.

Traditsiooniks saanud aasta naise valimist korraldatakse igal aastal, et teadvustada ja tunnustada naiste osa Eesti ühiskonnas. Möödunud aastal sai tiitli kirjanik ja lavastaja Kauksi Ülle, aastal 2007 Anna Levandi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles