“Sookoll” müttab Audru metsades

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle saja kaitseliitlase müttab eeloleval nädalavahetusel Audru valla metsades sõjalismängus “Sookoll”.
Üle saja kaitseliitlase müttab eeloleval nädalavahetusel Audru valla metsades sõjalismängus “Sookoll”. Foto: LAURI KULPSOO/PM/SCANPIX BALTICS

Üle saja kaitseliitlase müttab eeloleval nädalavahetusel Audru valla metsades, et jätkata ligi 40 kilomeetri läbimisega sõjalis-sportliku patrullvõistluse “Sookoll” tava.


Kaitseliidu Pärnumaa maleva 3. ja 4. oktoobril korraldatav patrullvõistlus “Sookoll 2009” erineb eelnevatest selle poolest, et neljaliikmeliste seltskondade asemel lähevad rajale jaosuurused meeskonnad.



Pärnumaa maleva pealik major Mehis Born selgitas, et võistkonda kuulub kümme liiget. Need on võistkonna esindaja ja üheksaliikmeline jalaväejagu.



“Esimene ja pikem etapp võistlusest paneb proovile jao võimekuse, teises osas hinnatakse jaoliikmete erialaste teadmiste ja oskuste taset,” mainis Born.



Borni sõnul näitas läinud sügisel peetud teatevõistlus, et selle formaadimuutus on igati õigustatud ja tänavu on kaitseliitlaste osalushuvi juba väga suur. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles