ETV "Valimisstuudios" keskenduti ettevõtluse arendamisele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Valimisstuudio» saatejuhid Lauri Hussar ja Andres Kuusk.
«Valimisstuudio» saatejuhid Lauri Hussar ja Andres Kuusk. Foto: Ants Liigus

Eile Pärnu kontserdimajast eetrisse läinud ning Lääne-Eestile, Pärnule, Hiiu- ja Saaremaale keskendunud ETV saates "Valimisstuudio" arutleti ettevõtluskeskkonna arendamise üle.


Saates osalenud olid suures osas ühel meelel, et ettevõtluse arendamiseks vallas peaks omavalitsus tagama selleks võimalused ja tingimused, vahendas ERR.ee.



Pärnumaaga seotud saatekülalistest vajab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Pärnu linnavolikogu esimehe kandidaadi Jüri Tamme sõnul Pärnu investeeringuid, et sinna tekiks reaalne majandussüsteem. "Selle realiseerimiseks on vaja ettevõtetel, ka rahvusvahelistel ettevõtetel, partnerit ja partner peab olema linn," selgitas Tamm.



Isamaa ja Res Publica Liidu Pärnu linnapea kandidaat Anneli Akkermann nõustus, et linn loob elanikele elukeskkonna ja ettevõtetele ettevõtluskeskkonna.



Vändra valimisliidu Realistid esindaja Andres Sõnajalg rääkis, et valla ettevõtlus on koondunud alevi ümber ning Vändra vald on sellest palju võitnud.



Valimisliidu Koduvald Sauga kandidaadi Vello Tiidermanni sõnul on valla üks tulevasi põhitöid kohaliku tööstusala arendamise lõpule viimine.



Ettevõtlusest rääkides märkis üksikkandidaat Hillar Kohv, et Tori vallas võiks olla baar ja kohvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles