Audru vald paneb ringraja enampakkumisele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru ringrada.
Audru ringrada. Foto: Urmas Luik

Audru vald paneb Pärnu külje all asuva Audru motoringraja hoonestusõiguse enampakkumisele.


Hoonestusõiguse tähtaeg on 50 aastat ja aastas tuleb hoonestusõiguse eest maksta 7000 eurot ehk ligi 110 000 krooni. Hoonestusõiguse tasu tuleks maksma hakata lepingu sõlmimisest alates viiendast aastast.



Hoonestusõiguse tasu korrigeeritakse alates viiendast kalendriaastast korra aastas tarbijahinnaindeksi alusel juhul, kui inflatsioon on üle kahe protsenti. Kui see on väiksem või negatiivne, tasu ei korrigeerita.



Konkursi võitja peab Audru vallale kinnistutel eelnevalt tehtud kulutuste katteks kohe ära maksma 1,27 miljonit krooni.



Võitja kohustub kolme aasta jooksul uuendama ringraja rajakatte ja ehitama Lihula maantee poolsel parkimisalal välja killustikalusel parkla 200 autole.



Kui seitsme aasta jooksul konkursi võitjale ei ole väljastatud kasutuslubasid ärihoonetele, kohustub hoonestaja täiendavalt tasuma hoonestusõiguse tasu 10 000 eurot aastas. Ärihoonete valmimisel on nende rendi alghind 10 protsenti keskmisest turuhinnast.



Pakkuja üks põhitegevustest peab viimase kahe aasta jooksul olema olnud avalikkusele suunatud auto- ja motospordialane tegevus.



Audru ringrada laiub enam kui 75 hektaril.



Pakkumisi saab vallale esitada hiljemalt 2. novembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles