Valimisliit Meie Tori noppis koduvallas enim hääli

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori valla lipp.
Tori valla lipp. Foto: Riigikantselei

Tori vallavolikogu valimistel andsid vallaelanikud enim hääli valimisliidule Meie Tori, mis sai volikogus 9 kohta. Kuus kohta jäi valimisliidule Koduvald.


Valimisliidu Meie Tori nimekirjas pääsesid volikokku Enda Link, Ahti Kukk, Raivo Jürimäe, Mart Ruumet, Jüri Veenpere, Karel Tölp, Enn Lossmann, Aadi Saar ja Küllike Altenberg. Valimisliidust Koduvald said mandaadi Jüri Puust, Kalev Kiisk, Uno Kask, Jaan Kägu, Raivo Tilk ja Markko Virkus.



Tori vallas oli valimisaktiivsus 54 protsenti. Suurima häälte arvu – 131 – kogus Enda Link valimisliidust Meie Tori.



Tori volikogu 15 kohta läks jagamisele 50 kandidaadi vahel, konkurents volikogu liikme kohale oli seega 3,3.



Tori vallavolikokku üritasid oma esindajad saata valimisliidud Koduvald (22 kandidaati) ja Meie Tori (18 kandidaati) ning erakonnad Isamaa ja Res Publica Liit (4 kandidaati) ja Keskerakond (5 kandidaati). Üksikkandidaadina lootis endale koha võita Hillar Kohv.



2005. aasta kohalike omavalitsuste valimistel sai 9 kohta Rahvaliit ja 6 valimisliit Koduvald. Suurima häälte arvu – 124 – kogus Enda Link Rahvaliidust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles