Koit Pikaro: Algab rottide ärajooksmine Laidineni juurest

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Pikaro.
Koit Pikaro. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees
Milliseid emotsioone tekitas valimistulemus?

Koit Pikaro, üksikkandidaat (Keskerakond):

“Esiteks olen tänulik kõigile inimestele, kes toetasid minu programmilisi mõtteid ja mu põhimõtteid. Teiseks olen tänulik kõigile pärnakatele, kes said aru, et Laidineni aeg Pärnus on ammu möödas. Ja kolmandaks olen oma tulemusega üldjoontes rahul. Sellepärast, et absoluuthäältes olen mitmele niinimetatud parteile ära teinud. Ja vabas järjestuses, kui otsida nimekirjas kedagi Kõod, Kommerit ja teisi selliseid sitapäid, siis nad on nii kaugel, et ma nii kaugele ei viitsi seda tulemustabelit lugeda.


Olen rahul sellega, et Laidinen ei ole enam Pärnu linnapea ja mitte kunagi enam ka selleks ei saa. Nüüd võin volikogu tööst rahulikult kõrvale jääda, sest uued tuuled on tulnud ja arvan, et need on puhastavad tuuled, mis lõpetavad nii mõnegi korruptandi tegevuse. Lõpetavad ka lihtsalt tühjade kaasajooksjate magusa elu. Ning kolmandaks algab rottide ärajooksmine Laidineni juurest.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles