Kaubamajaka rendipinnad jäätuvad

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kaubamajakas avatakse uisuplats.
Pärnu Kaubamajakas avatakse uisuplats. Foto: Liis Treimann / Postimees

Homme kell 15 avatakse Pärnus Kaubamajakas rentnikest vabaks jäänud pinnal uisuplats ja batuudikeskus.


“Kasutame vabad pinnad ära, et pakkuda keskuse külastajatele pimedate ja külmade sügisõhtute sisustamise võimalust,” oskab kaubanduskeskuse turundusjuht Annely Kevade halvad asjadki heaks pöörata.



Ligikaudu 150 ruutmeetri suurune ehk standardmõõtmetega hokiväljakust pea kümme korda väiksem liuväli on laotud sünteetilistest materjalidest plaatidest. See võimaldab Kevade selgitusel väljaku suurust vajadusel muuta.



Vastavalt soovile saavad Lustikaks nimetatud mängutoa külalised valida batuutegi. Suurematele ehk kuni 18aastastele on mõeldud takistusradadega õhkbatuudid “Suur loomaaed” ja “Palmidega linnak”. Alles algajatele hüpikutele on paslik kas “Hüppemaja” või siis “Pallimeri”. Lähiajal lisandub veel mõni atraktsioon.



Batuutide kasutamine maksab 40 krooni. Selle summa eest saab hüppamisõiguse kogu päevaks. Täpselt niisama palju maksab liuväljaku päevapilet, aga liuvälja kasutamise eest saab maksta jupphaavalgi: kümme minutit – kümme krooni. Selle hinna sees on uiskude laenutus. Avamispäeval on nii batuudid kui uisutamine kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles