Pärnus kuulutatakse välja aasta naise tiitel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta naise tiitli sai tänavuse üldlaulu- ja tantsupeo korraldaja Aet Maatee.
Aasta naise tiitli sai tänavuse üldlaulu- ja tantsupeo korraldaja Aet Maatee. Foto: Mihkel Maripuu

MTÜ Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (EENA) valib tänavu aasta naise tiitli saaja viie nominendi hulgast, aasta naine kuulutatakse välja Pärnus.


EENA teatel on aasta naise tiitli nominendid tänavuse üldlaulu- ja tantsupeo korraldaja Aet Maatee, võimlemisklubi Piruett rühmvõimlejate treener Mall Kalve, moekunstnik ja keskkonnasõbraliku eluviisi propageerija Reet Aus, Otepää Lihatööstuse looja Maie Niit ning Tõrva laulustuudio asutaja Maie Kala.



Aasta naise tiitel kuulutatakse välja 7. novembril kell 18 Pärnu keskraamatukogus.



Varem on aasta naise tiitli pälvinud turismifirma Tallinntuur tegevdirektor, Eesti turismifirmade liidu president Daisy Järva, Tartu ülikooli arstiteaduskonna professor Heidi-Ingrid Maaroos, koduloolane Aino Valgma, invasportlane Annely Ojastu, endine Tallinna linnapea ja praegune riigikogu liige Ivi Eenmaa, Tallinna lastehaigla toetusfondi kuraator Liis Klaar, Ellerheina dirigent Tiia-Ester Loitme, Kehra tselluloosi- ja paberivabriku Horizon juhatuse liige Zanna Botvinkina ning AS Samelini juhatuse esimees ja tegevdirektor Leida Kikka.



Aastal 2002 valiti aasta naiseks Tallinna Lastehaigla Sihtasutuse juhatuse esinaine Merike Martinson. "Aasta naine 2003" oli Birute Klaas ning 2004. aastal pälvis selle tiitli Marika Mikkelsaar. 2005. aastal valiti aasta naiseks majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi asekantsler Signe Ratso. 2006. aasta naiseks valiti tantsujuht Maie Orav, tunamullu Anna Levandi ja mullu Kauksi Ülle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles