![Uued Buon Giorno mozzarellakirsid.](http://f9.pmo.ee/CZhK4iDgEe00oJ2UsvgDpWfs1Z0=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2009/11/17/267562t1hc802.jpg)
Osaühing Estover tõi müügile uued kodumaisest toorainest valmistatud itaaliapärased
juustud Vändra
ja Buon Giorno
. Mõlemat valmistatakse Pärnumaal.
Osaühing Estover tõi müügile uued kodumaisest toorainest valmistatud itaaliapärased
juustud Vändra
ja Buon Giorno
. Mõlemat valmistatakse Pärnumaal.
„Viimase kümnendi jooksul on eestlaste toidulaud muutunud oluliselt mitmekesisemaks ja aina enam tuntakse huvi teiste rahvuste köögi ja kokakunsti vastu,“ rääkis uut
toodangut turustava osaühingu Estover tegevjuht Kai Rimmel. „Seetõttu lisasime tootevalikusse populaarse Itaalia juustusordi
, mis on laia kasutusotstarbega.“
on maheda maitsega lehma- või pühvlipiimast valmistatud toorjuust, millele on iseloomulik valge kuni helekollane värvus ning kerge soolakas piimane maitse.
Vändra ja Buon Giorno sarjas on saadaval vaakumpakendis
, soolvees
-kirsid ning delikatess-
, mis kõik sobivad nii külmade kui kuumade roogade valmistamiseks.
Vändra
't ja Buon Giorno
't toodetakse Vändras asuva osaühingu Eesti Juustu Tootmise tootmisüksuses.