Jõõpre koolis süttisid advendiküünlad

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene klass koolikaaslastele parimaid soove edastamas.
Esimene klass koolikaaslastele parimaid soove edastamas. Foto: Erakogu

Jõõpre põhikooli esimese klassi õpilased soovisid advendiaja alguse puhul koolikaaslastele imelist ja rahulikku jõuluaega, advendiküünla süütasid esimese ja üheksanda klassi tublimad Helina Valgur ja Teele Jõerand.


“Traditsiooniliselt süütavad igal järgmisel esmaspäeval advendiküünlad samade klasside paremad õpilased, kõige tublimad esimesest ja üheksandast klassist saavad läita küünlad jõulupeol, kus on vanemadki,” rääkis kooli huvijuht Ülle Varik.



Seekord oli päkapikk meeles pidanud tublisid novembrikuu õpilasi, kes oma kooli on esindamas käinud: võrkpallureid, väikese “Koolicanto” tänukirja omanikke, Audru valla “Koidulaulikul” auhindu koju toonuid, “Varia” viktoriinil teise koha saavutanuid, “Gulliveri” teatrimängus osalenuid, õpilasesinduse aktiivsemaid.



Igal nädalal astuvad advendiküünalde süütamisel koolikaaslaste ette nii õpilased kui külalised. Täna esines peale kõige väiksemate neljandik Helen Pill süntesaatoril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles