Pärnus toimub jõuluturg

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oktoobris peeti Steineri aias taluturgu.
Oktoobris peeti Steineri aias taluturgu. Foto: Ants Liigus

Laupäeval 11-15 toimub Pärnus Steineri aias, samas kõrval asuvas Maarja-Magdaleena gildi majas ja Punases tornis jõuluturg.



„Steineri aias ja selle ümbruses toimuvalt turult leiab jõuluvana kingikotti sobivat nii kohaliku toidu pakkujatelt kui vahvatelt käsitöömeistritelt,“ ütles Kadri Rebane Maarja-Magdaleena gildist.



Jõuluturul pakuvad laululusti ja tantsurõõmu Pärnu Kunstide maja õpilased. Kell 11 esinevad Ester Noormägi laululapsed-mudilased, kell 12 Janne Ristimetsa tantsustuudio ja kell 13 Endla Murdi laulustuudio noored.



Eripärast käsitööd leiab Maarja-Magdaleena gildi majas, kus soovijad võivad  töötubades ainulaadse kingituse oma kätega valmis meisterdada.



Punase torni hoovis saavad loomasõbrad tutvuda Raja talu miniloomadega, ilusa ilmaga toimub poniliiklus Punase torni õue ja Steineri aia vahel. Tornis tembutab jõulusokk ja käivad mängud Bosse lemmikloomapoe auhindadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles