Neitsiraba külastuskeskuses näeb kohalike loomingut

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Audru vallas Kihlepa rahvamajas käib remont, ei takista see Eassalu-Neitsi külaseltsil korraldamast tavakohast jõulumüüginäitust.
Kuigi Audru vallas Kihlepa rahvamajas käib remont, ei takista see Eassalu-Neitsi külaseltsil korraldamast tavakohast jõulumüüginäitust. Foto: HENN SOODLA/PRNPM/EMF

Kuigi Audru vallas Kihlepa rahvamajas käib remont, ei takista see Eassalu-Neitsi külaseltsil korraldamast tavakohast jõulumüüginäitust, kus laupäeval 10-14 on uudistamiseks välja sätitud kohalike loomemeistrite tööd.


Sel ajal kui allkorrusel pannakse saali põrandat, saab ülakorrusel Neitsiraba külastuskeskuses kasutada raamatukogu ja klaasikoja kitsukesi tube. Seal ongi väljas klaasimaalid, kootud sokid-kindad, siidsallid, nukud-kilekotihoidjad, puitesemed laegastest topsideni, mis valminud roigasmööblimeistri Mikhail Tšitškani käe all.



“Näeb kõike, mida piirkonna elanikud on teinud hoole ja armastusega,” märkis Eassalu-Neitsi külaseltsi esimees Marika Hunt.



“Jõulupidu me oma majas pidada ei saa, ehitusfirma on peal,” rääkis külaseltsi juhatuse liige Mercedes Merimaa. “Oleme teinud majas palju vabatahtlikku tööd, müüginäituselt kogunevad kroonid on vajalikud külaseltsi tegevuse arendamiseks.” Ligi kaks miljonit krooni maksva remondi raha on projektipõhine, saadud maapiirkonna arengut toetavaist Leaderi ja PRIA vastavatest meetmetest. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles