Pärnu tunnustas aasta tegijaid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikalist meeleolu jagas pidulikul vastuvõtul Pärnu Kunstide maja akordionistide ansambel.
Muusikalist meeleolu jagas pidulikul vastuvõtul Pärnu Kunstide maja akordionistide ansambel. Foto: Urmas Luik

Eile õhtul Pärnu raekojas toimunud linnavolikogu esimehe Cardo Remmeli ja linnapea Toomas Kivimägi vastuvõtul pärjati tiitliga „Aasta naine 2009“ Herdis Elmend ja „Aasta mees 2009“ Garri Raagmaa. Aasta teoks kuulutati Pärnu spordihall ning tunnustati aasta parimaid sportlasi.



Aasta naine Herdis Elmend on pälvinud Pärnus tähelepanu Maarja-Magdaleena gildi ühe asutaja ja eestvedajana, samuti hansapäevade keskaja turu ja taluturu korraldaja ning linna kultuurielu edendajana.



Tartu ülikooli teadurit ja endist TÜ Pärnu kolledži direktorit Garri Raagmaad tunnustati eelkõige kui eksperti, kes on andnud oma panuse Pärnu ja Pärnumaa tulevikusuundumuste väljatöötamisel.



Pärnu spordihalli valmimise valisid aasta teoks Pärnu Postimehe lugejad, kes täitsid lehes ilmunud kupongi või saatsid oma arvamuse e-kirjaga.



Pärnu parimate sportlaste tiitlid olid tänavu sõudjate päralt. Aasta parima naissportlase tiitli võttis vastu Kaisa Pajusalu, otse trennist tulnud Allar Raja jõudis raekoja saali just täpselt aasta parima meessportlase tiitli üleandmise ajaks. Aasta parima treenerina tunnustati Mati Killingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles