Hooaega lõpetavad mootorratturid häirivad liiklust

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kevadisel motohooaja avamisel väisas Pärnut koguni 1700 tsiklimeest, siis sügisel oodatakse neid siia märksa vähem.
Kui kevadisel motohooaja avamisel väisas Pärnut koguni 1700 tsiklimeest, siis sügisel oodatakse neid siia märksa vähem. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu motoklubi Wildcards korraldab sel laupäeval, 28. septembril Pärnus Eesti motohooaja lõpetamise, mispuhul paluvad korraldajad liiklejailt mõistmist linnapilti tavapärasest enam ilmuvate mootorratturite suhtes.

Ürituse korraldaja Andres Mathieseni teatel on laupäeval oodata suvepealinna kuni poolt tuhandet tsiklimeest, kes kogunevad keskpäevaks Rüütli tänavale.

Kell 14 siirduvad mootorratturid paraadile läbi Pärnu. Teekond kulgeb mööda Riia maanteed, Mai ja Merimetsa tänavat Raekülla. Sealt sõidetakse mööda Liivi teed üle Papiniidu silla Ehitajate teele. Lennuvälja teed pidi jõutakse Vana-Pärnusse, kust tullakse Haapsalu maantee ja Jannseni tänava kaudu üle Kesklinna silla paraadi lõpp-punkti – sadamakaile.

“Paraadil on kõigil suurematel ristmikel väljas reguleerijad ja üritame kõikvõimalikke situatsioone vältida,” toonitas Mathiesen. “Meil on kokkulepped klubide ja USS Securitase turvafirmaga. Püüame olla turvalised ja organiseeritud. Palume inimestelgi mõistlik olla. Ei ole ju tööpäev ja põhjust kiirustamiseks. Selle kümme minutit kolonni võiks ju igaüks siiski ära kannatada.”

Tsiklimeeste kokkutulek lõpeb õhtuse peoga Räämal Allika tänaval asuvas Wildcardsi klubimajas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles